Thông tin việc làm

Sous Chef - Western Kitchen

Số lượng tuyển dụng: 1
Hạn nộp hồ sơ: 31-10-2018

- Lương thỏa thuận 10,000,000 - 20,000,000

Làm theo ca (8 giờ/ngày)

Quận 1, Hồ Chí Minh
Phúc lợi dành cho bạn

- 5 days work/week, 2 day - off/ week

- Meal break: 45 minutes/duty shift. Free duty meal served at Associate Cafeteria

- 12 days annual leave 

- Service charge

- Free motorbike parking

- Discount package for hotel service 

- More details will be disscused in job chat 

Mô tả công việc

- Supervises day to day kitchen operations and associates.

- Sales volume, culinary category, number of meals served and complexity of the operation determine level of responsibility and scope of position.

- Supervises all food preparation areas including banquets, room service, restaurants, bar/lounge and associate cafeteria to ensure a consistent, high quality food products.  

- Works with the food and beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget.

- As an assistant department head, uses leadership skills to mange other managers
Yêu cầu công việc
Giới tính: Không yêu cầu
Độ tuổi: 25 tuổi - 40 tuổi
chuyên ngành: Đầu bếp Âu - Á
Kinh nghiệm tối thiểu: Từ 05 - 10 năm
Cấp bậc: Quản lý
Yêu cầu công việc:

- Fluent in both written and spoken English and Vietnamese Excellent culinary skills, being able to perform all functions in the culinary operation

- Extensive knowledge of governmental and company regulations on food handling and sanitation standards
- Experience in high volume operation and menu composition 
- Experience with purchasing and maintaining kitchen equipment
- Financial management skills including developing operating budgets, forecasting and capital expenditure planning
- Able to develop and maintain relationships with associates, customers, vendors 
- Able to plan, manage and follow up own and associates’ works effectively including rosters, labour productivity, standard setting, task assignment and delegation, quality checks 
- Excellent skills and passion in training, coaching and developing associates to perform effectively or to the next level 
- Strong leadership, problem solving, negotiation and influencing skills
- Creative, teamwork player and willing to work under the high pressure 
- Working experience in the international hotel in the same position should be a priority
- Relevant culinary education/training, culinary and people management experience are a must
Yêu cầu hồ sơ & Thông tin liên hệ:

Ms. Diễm - HR Department

careers.saigon@newworldhotels.com

(028) 3822 8888 line 2703

VIỆC LÀM BẠN SẼ THÍCH

Phụ Bếp Nhật (Fulltime) Ca xoay
Địa điểm Quận 1-Hồ Chí Minh, Quận 2-Hồ Chí Minh, Quận 7-Hồ Chí Minh, Quận 10-Hồ Chí Minh, ...
Mức lương VNĐ 5,000,000 - 6,500,000 Một tháng
Tuyển Dụng Nhân Viên Làm Bánh Pizza (Toàn Thời Gia... Ca xoay
Địa điểm Quận 1-Hồ Chí Minh, Quận 3-Hồ Chí Minh, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 5,000,000 - 5,500,000 Một tháng
Nhân Viên Bếp (Không Cần Kinh Nghiệm) Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận 1-Hồ Chí Minh, Quận 3-Hồ Chí Minh, Quận 7-Hồ Chí Minh, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 5,000,000 - 5,500,000 Một tháng
Tổng Bếp Trưởng Công Ty CP Tập Đoàn Sông Hồng Ca gãy
Địa điểm Vĩnh Phúc, Hà Nội, Phú Thọ
Mức lương VNĐ 20,000,000 - 40,000,000 Một tháng
Việc Làm Phụ Bếp Quận Tân Phú Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận Tân Phú-Hồ Chí Minh, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 4,500,000 - 7,000,000 Một tháng
Bình Luận Facebook
Nộp đơn ngay
Kết nối với Chefjob
Chứng nhận bởi

Đăng nhập bằng tài khoản Chefjob

Bạn chưa có tài khoản? Đăng ký ngay!