Thông tin việc làm

Chef de Cuisine Tại Phú Quốc

Số lượng tuyển dụng: 1
Hạn nộp hồ sơ: 11-08-2019

- Lương thỏa thuận 25,000,000 -

Làm theo ca (8 giờ/ngày)

Phú Quốc, Kiên Giang
Phúc lợi dành cho bạn
  • Free Accommodation and Meals
  • Free uniform
  • Monthly service charge
  • Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels
  • Develop your talent through learning programs by Academy Accor
  • Dynamic working environment
  • Participate in activities: birthday party, year-end party, sports...
Mô tả công việc

• Develop and update departmental SOP Manual, detailing standards of performance, Policies and Procedures and service standards pertinent to the efficient operation of the kitchen in accordance to Hotel’s policies, standards and municipality requirements

• Work with team and is responsible for the team to develop new menus and product development supported by detailed analysis and accurate costing

• Supervise team to run their kitchens at high quality level whilst maintaining acceptable food cost

• Oversee the planning and implementation of effective food promotions

• Work closely with Chief Steward to ensure that kitchen areas are kept clean and orderly. Manage organization and cleanliness of departmental areas by conducting weekly walk through

• Ensure that high level of food safety management and precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP) are adhered to in the department

• Monitor food standards in in-charged Outlet.

• Ensure that all departmental reports, schedules, standard recipes, menus, food presentation photographs and correspondences are completed in an accurate and timely manner

• Interact with management of other departments within areas of responsibility to foster and maintain effective working relations with them

• Meet and interact with representatives of the local community and potential guests as required

Team Management

• Motivate, supervise and discipline team members to ensure their capabilities and degree of professionalism meet the needs of guests and the organization

• Interview, select and recruit team members

• Identify and develop team members with potential

• Conduct performance review with the team

• Develop, conduct and maintain records of all staff training programs for team members, focusing on their development needs, providing them with new skills to meet the changing needs of the business

• Prepare weekly staff schedules keeping in mind anticipated business, operating budgets and standards of service

Other Responsibilities

• Maintain complete knowledge of all F&B services, contents & preparation methods, outlets and hotel services/features

• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)

• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures

• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management

• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times

• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by Executive Chef/ Head Chef.

Yêu cầu công việc
Giới tính: Không yêu cầu
Độ tuổi: 20 tuổi - 40 tuổi
chuyên ngành: Đầu bếp Âu - Á
Kinh nghiệm tối thiểu: Từ 05 - 10 năm
Cấp bậc: Quản lý
Yêu cầu công việc:

Knowledge and Experience

• Vocational/Diploma from a Hospitality Management / Culinary school preferred

• Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage

• Minimum 5 years of experience in managing food production & culinary operations in hotel/resort.

• Excellent reading, writing and oral proficiency in English language and Vietnamese

• Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint

Competencies

• Strong leadership, interpersonal and training skills

• Good communication and customer contact skills

• Results and service oriented with an eye for details

• Ability to multi-task, work well in stressful & high-pressure situations

• A team player & builder

• A motivator & self-starter

• Well-presented and professionally groomed at all times

Yêu Cầu Bằng Cấp: Chứng chỉ nghề
Yêu cầu hồ sơ:

Ứng viên vui lòng nộp CV tại chefjob.vn sẽ có nhân sự liên hệ phỏng vấn.

VIỆC LÀM BẠN SẼ THÍCH

Nhân Viên Phụ Bếp Nóng/ Lạnh Nhà Hàng Nhật Ca gãy
Địa điểm Quận 1-Hồ Chí Minh, Quận 3-Hồ Chí Minh, Quận Phú Nhuận-Hồ Chí Minh, Quận 2-Hồ Chí Min...
Mức lương VNĐ 6,500,000 - 7,500,000 Một tháng
Tuyển Dụng Phụ Bếp Nhà Hàng Nhật Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận 2, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 6,000,000 - 9,000,000 Một tháng
Phụ Bếp Á - Không Yêu Cầu Kinh Nghiệm Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận Tân Phú-Hồ Chí Minh, Quận Gò Vấp-Hồ Chí Minh, Quận 12-Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 4,500,000 - 5,500,000 Một tháng
Commis - Nhân Viên Phụ Bếp Tại Quận 1 Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận 1, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 8,000,000 - 10,000,000 Một tháng
Nhân Viên Bếp Chính/Phụ Bếp Ca xoay
Địa điểm Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 5,000,000 - 7,000,000 Một tháng
Phụ Bếp Món Hàn Thái Nhật Ca gãy
Địa điểm Quận 7-Hồ Chí Minh, Quận 1-Hồ Chí Minh, Quận 2-Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 6,000,000 - 8,500,000 Một tháng
Tuyển Phụ Bếp Chuyên Bếp Âu Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận Phú Nhuận, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 4,000,000 - 6,000,000 Một tháng
Nhân Viên Bếp Chính Bếp Âu - Quận 3 Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận 3, Hồ Chí Minh
Mức lương - Lương thỏa thuận 6,000,000 - 10,000,000 Một tháng
Nhân Viên Phụ Bếp Bánh - Commis Ca xoay
Công ty NHÀ HÀNG PAUL
Địa điểm Quận 1, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 6,000,000 - 7,000,000 Một tháng
Tổ Trưởng Bếp - Ca Trưởng Bếp Làm Việc Tại Quận 2 Làm theo ca (8 giờ/ngày)
Địa điểm Quận 2, Hồ Chí Minh
Mức lương VNĐ 7,500,000 - 10,000,000 Một tháng
Bình Luận Facebook
Nộp đơn ngay

Liên Hệ

Địa chỉ

Kết nối với Chefjob
Chứng nhận bởi

Đăng nhập bằng tài khoản Chefjob

Bạn chưa có tài khoản? Đăng ký ngay!