Nhân Viên Phục Vụ (Towa Japanese Cuisine)
30/04/2019 Đã hết hạn
5 - 10 triệu
Q. 1, Hồ Chí Minh
Thông Tin Công Việc
Ngành: Quản lý nhà hàng khách sạn
Cấp Bậc: Nhân viên
Số Lượng Tuyển Dụng: 5
Mức Lương: 5 - 10 triệu
Thời Gian Làm Việc: Toàn thời gian
Địa Điểm Làm Việc: Q. 1, Hồ Chí Minh
Ngày Đăng Tuyển: 11/03/2019
Hạn Nộp Hồ Sơ: 30/04/2019
Yêu Cầu Ứng Viên
Giới Tính: Không yêu cầu
Độ Tuổi: 18 - 40 tuổi
Yêu Cầu Bằng Cấp: Không yêu cầu
Kinh Nghiệm Làm Việc: Từ 01 - 02 năm
Phúc Lợi Nhân Viên
Lương cạnh tranh.
Môi trường làm việc chuyên nghiệp.
Mô Tả Công Việc
Hiểu rõ quy trình phục vụ và thực hiện chính xác, hiệu quả.
Hiểu rõ thành phần của các món ăn có trong thực đơn của Nhà hàng.
Tiếp nhận yêu cầu của khách hàng một cách lịch sự, nhã nhặn.
Phục vụ nhanh chóng, hiệu quả.
Nghiêm chỉnh chấp hành các quy định của công ty.
Yêu Cầu Công Việc
Có kinh nghiệm ít nhất 01 năm trong ngành F&B.
Kỹ năng giao tiếp tốt.
Giao tiếp tiếng Anh lưu loát.
Yêu Cầu Hồ Sơ
Ứng viên nộp CV trực tiếp trên bài đăng sẽ có nhân sự liên hệ báo lịch phỏng vấn. Việc Làm Liên Quan
Elements Management Group (EMG)
(chưa xác định)
Q. 1, Hồ Chí Minh
http://www.elements.vn
Established in 2017, Elements Management Group (EMG) represents the essences of hospitality industry: Cuisines, Mixology, Entertainment, Design and Hosting. EMG takes challenges and aims to become the leading establishment in Food & Beverage industry that would elevates customers’ experiences & lifestyle in Vietnam to the new level. Our core vision is to set the benchmark for luxury hospitality with our large-scale upcoming projects including finest hi-end Sky XX Garden & Lounge, Prime XXI Seafood & Steakhouse, Towa Japanese Cuisine, Lai Chinese Cuisine, Sông Vietnam Cuisine, OR Club and upcoming new concepts in both Saigon and Nha Trang City... with its core mission to create the most unique and memorable experience for each of our guests.
Elements Management Group was brought to life by Mr. Trinh Lai, our Founder & CEO. Mr. Trịnh Lai is a wide-known entrepreneur, originally started his business from Denmark and has been in the F&B industry for more than 25 years. He was the creator of the world-renowned Chill Sky Bar, the finest Japanese Dining Lounge Sorae in Saigon and the Cantonese casual dining chain San Fu Lou, the best dining lounge Qui – Cuisine & Mixology (voted by Robb Report Vietnam), and The World’s Finest Awarded Envy Club. And now, he starts a new time with us, EMG...