Pastry Sous Chef
09/05/2025 Đã hết hạn
Thỏa thuận
Hà Nội | Hồ Chí Minh
Thông Tin Công Việc
Ngành: Bếp bánh
Cấp Bậc: Quản lý
Số Lượng Tuyển Dụng: 1
Mức Lương: Thỏa thuận
Thời Gian Làm Việc: Toàn thời gian
Địa Điểm Làm Việc: Hà Nội | Hồ Chí Minh
Ngày Đăng Tuyển: 09/04/2025
Hạn Nộp Hồ Sơ: 09/05/2025
Yêu Cầu Ứng Viên
Giới Tính: Không yêu cầu
Độ Tuổi: 22 - 35 tuổi
Yêu Cầu Bằng Cấp: Không yêu cầu
Kinh Nghiệm Làm Việc: Từ 03 - 04 năm
Phúc Lợi Nhân Viên
- Social Insurance after probation
- Health & accident insurance by PTI Care
- Meal allowance 35,000 VND/ day
- Gasoline allowance 300,000 VND/ month
- Monthly Service charge
- 14 days of annual leave/ year
- Birthday leave 01 day + 500,000 VND birthday allowance
- 50% staff discount
- Clear career path
- Multinational working environment
- Health & accident insurance by PTI Care
- Meal allowance 35,000 VND/ day
- Gasoline allowance 300,000 VND/ month
- Monthly Service charge
- 14 days of annual leave/ year
- Birthday leave 01 day + 500,000 VND birthday allowance
- 50% staff discount
- Clear career path
- Multinational working environment
Mô Tả Công Việc
Marou is seeking a Pastry Sous Chef to join our team with the following responsibilities:
1. Menu R&D:
- Create new dish for Special weekend and seasonal pastry
- Get approval from Executive Chef & release menu to all kitchen
2. Team training and management:
- Ensure a well-organized team in terms of scheduling, tasking and training
- Lead and motivate kitchen team to achieve KPIs
3. Quality control:
- Randomly check quality of the dishes everyday
- Give feedback to the team & find out the problem (if any)
- Ensure quality & details are being maintained
4. Food cost control:
- Collect production report & waste report in the kitchen end of the month
- Ensure goods transferring between each shop with correct numbers
5. Food hygiene & food safety control:
- Ensure staffs are well grooming
- Maintain cleanliness of kitchen
- Ensure staff do FIFO for production & ingredient
- Well prepare for inspection from authorities
6. Production planning:
- Do forecast production for any occasion
- Maintain good communication with another Sous-Chef about planning of each shop
7. Guest complaints handling:
- Master the procedure on how to deal with guests' complaints
- Ensure guests' satisfaction with the resolution
1. Menu R&D:
- Create new dish for Special weekend and seasonal pastry
- Get approval from Executive Chef & release menu to all kitchen
2. Team training and management:
- Ensure a well-organized team in terms of scheduling, tasking and training
- Lead and motivate kitchen team to achieve KPIs
3. Quality control:
- Randomly check quality of the dishes everyday
- Give feedback to the team & find out the problem (if any)
- Ensure quality & details are being maintained
4. Food cost control:
- Collect production report & waste report in the kitchen end of the month
- Ensure goods transferring between each shop with correct numbers
5. Food hygiene & food safety control:
- Ensure staffs are well grooming
- Maintain cleanliness of kitchen
- Ensure staff do FIFO for production & ingredient
- Well prepare for inspection from authorities
6. Production planning:
- Do forecast production for any occasion
- Maintain good communication with another Sous-Chef about planning of each shop
7. Guest complaints handling:
- Master the procedure on how to deal with guests' complaints
- Ensure guests' satisfaction with the resolution
Yêu Cầu Công Việc
- Strong Chef de Partie or previous Junior Sous Chef experience
- Good English skill
- Good communication skill
- Strong supervisory skill
- Approaches food in creative way
- Positive attitude
- Committed to delivering a high level of customer service
- Excellent planning and organizing skills
- Willing to learn & mobile
- Ability to work a variety of shifts including weekends
- Good English skill
- Good communication skill
- Strong supervisory skill
- Approaches food in creative way
- Positive attitude
- Committed to delivering a high level of customer service
- Excellent planning and organizing skills
- Willing to learn & mobile
- Ability to work a variety of shifts including weekends
Yêu Cầu Hồ Sơ
N/A Việc Làm Liên Quan
MAISON MAROU
Quán cafe
90 Xuân Thủy, Thảo Điền, quận 2, HCMC, Q. 2, Hồ Chí Minh
https://maisonmarou.com/vi?srsltid=AfmBOorZ80ObZ0Z7sgkzjZ-9ZnzuBKXtApmSNfA21o34Hb3imxZTmFKA
Maison Marou Việt Nam, hệ thống cửa hàng và trạm bán hàng thuộc Công ty Cổ phần Sô-cô-la Marou, được xây dựng với mục tiêu mang đến cho khách hàng những trải nghiệm sô-cô-la độc đáo. Đây là nơi bạn có thể tận hưởng các sản phẩm sô-cô-la thủ công chất lượng, từ bánh ngọt, kem mát lạnh đến các loại đồ uống độc đáo được làm từ sô-cô-la nguyên chất.
Chúng tôi hướng đến việc truyền cảm hứng và giới thiệu sô-cô-la Việt Nam ra thế giới, đồng thời khẳng định niềm tự hào của đất nước. Để thực hiện tầm nhìn này, Maison Marou luôn chào đón những ứng viên nhiệt huyết, sáng tạo và yêu thích hành trình chinh phục những giá trị mới!
Nếu bạn yêu thích sô-cô-la và mong muốn đồng hành cùng một thương hiệu mang tầm quốc tế, hãy ứng tuyển với chúng tôi!
Hoặc bạn có thể gửi CV qua: quynh.lk@marouchocolate.com hoặc zalo 0838267160 (Ms. Quỳnh)
Bộ phận Tuyển dụng của Marou sẽ sớm liên hệ với bạn!
Chúng tôi hướng đến việc truyền cảm hứng và giới thiệu sô-cô-la Việt Nam ra thế giới, đồng thời khẳng định niềm tự hào của đất nước. Để thực hiện tầm nhìn này, Maison Marou luôn chào đón những ứng viên nhiệt huyết, sáng tạo và yêu thích hành trình chinh phục những giá trị mới!
Nếu bạn yêu thích sô-cô-la và mong muốn đồng hành cùng một thương hiệu mang tầm quốc tế, hãy ứng tuyển với chúng tôi!
Hoặc bạn có thể gửi CV qua: quynh.lk@marouchocolate.com hoặc zalo 0838267160 (Ms. Quỳnh)
Bộ phận Tuyển dụng của Marou sẽ sớm liên hệ với bạn!